Torrevella, 4 de juliol de 2017 – El President dels Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat la ciutat de Torrevella, on s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, José Manuel Dolón i els portaveus dels grups municipals que integren l’equip de govern per a conèixer les necessitats i inquietuds de la localitat.

En la reunió, l’equip de govern municipal ha traslladat prioritats per al municipi, com ara el desdoblament de la carretera Nacional 332, un projecte que per al consistori és una prioritat per ser un problema de caràcter comarcal que afecta a milers de persones, alguna cosa que es multiplica en els mesos estivals.

Per al President, “l’important és plantejar estos problemes i arribar als consensos necessaris entre totes les administracions, especialment quan eixe consens naix des de la base local i ho traslladen a les institucions competents. En el cas de la N-332, és una qüestió de justícia perquè es tracta, com bé m’ha mostrat l’equip de govern, d’una via de comunicació vital per al comerç, per al turisme i també per a les emergències per la connectivitat amb l’hospital”.

Segons ha remarcat Morera en la roda de premsa posterior a la reunió, “és molt important estar en el territori, conèixer les problemàtiques i les propostes i eixe ha sigut el sentit de la reunió de hui a Torrevella, perquè la política és per això, per a servir a donar solucions als problemes de la ciutadania. De tots els temes que hem parlat, hi ha temes que es poden solucionar si es fa política, en majúscules i no politiqueig”. Estes declaracions han sigut secundades per l’alcalde, qui ha assegurat que si hi ha voluntat de solucionar els problemes “i tots anem a una, es resoldrà este problema de la carretera, que és un problema de la ciutadania”. Dolón ha afegit que “volem que se solucione el problema de la carretera, sense entrar en el joc de qui és la responsabilitat, el que volem és que comence”.

En matèria d’infraestructures, el govern municipal de Torrevella ha comentat la problemàtica del desdoblament de la CV-95 per a millorar l’accés al centre hospitalari de la ciutat.

Un altre dels temes traslladats al President del parlament valencià han sigut les possibilitats d’ús del recinte portuari, que com han manifestat des del govern local, “es tracta de cercar com convertir un espai que està d’esquena a la ciutat al fet que siga una zona d’ús públic per a potenciar turística i comercialment el centre de Torrevella”.

Dolón, ha agraït la visita institucional del President de les Corts i la possibilitat de fer-li arribar totes les reivindicacions del consistori i de la ciutadania, amb l’ànim que estes peticions, que en molts casos són històriques, siguen ateses per l’administració autonòmica i puguen dur-se a terme en un termini raonable de temps.

A més, ha incidit que Torrevella “necessita del suport institucional per a traure avant projectes amb la velocitat que ho requereix. Tenim el suport, l’ajuda i la comprensió del President i anem a parlar d’eixa col·laboració que hem tractat en la reunió de hui”.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here