València, 21 de febrer de 2017 – El President dels Corts Valencianes, Enric Morera juntament amb tots els membres de la Mesa i representants de tots els grups han rebut este matí en el saló dels Espills del parlament valencià a la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA CV), que esta setmana celebra una sèrie d’actes que conclouran el diumenge per a festejar la festa del Dia d’Andalusia.

A la trobada ha assistit la Presidenta de FECA CV, Puri Torres, acompanyada pels membres de la junta directiva de l’entitat i de la Reina de la Federació a la Comunitat, Verónica Català.

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana és una entitat cultural sense ànim de lucre, que naix amb la intenció i la necessitat que les Penyes Flamenques, Hermandades Rocieras, Associacions, Cases i Centres Andalusos de la Comunitat es veren representades i coordinades.

Es constitueix com a lloc de reunió i vincle, dels diferents representants de les Associacions adscrites, analitzant problemes i aportant solucions en defensa de les tradicions, els costums, i en general, la cultura Andalusa. La seua intenció és fomentar i promocionar el coneixement associatiu, protegir els diferents valors culturals, defensar els signes d’identitat propis de la Comunitat Valenciana i Andalusia, igual que la conservació de la diversitat cultural.

FECA CV té en l’actualitat prop de quaranta organitzacions culturals per tot el territori valencià. Estes realitzen durant l’any nombrosos actes d’excel·lent qualitat organitzativa i de gran nivell de convocatòria, transformant els seus actes lúdics i culturals (dansa, exposicions, conferències, teatre, romeries i la cultura jonda) en actes de gran interès per al poble valencià. I la participació de totes estes entitats, en les jornades de la federació fa que els actes prenguen una gran importància i rellevància dins i fora de la nostra Comunitat.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here