València, 17 de novembre de 2016 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat este matí en un debat organitzat pel Foro Mediterráneo de Valencia Plaza i Broseta Asociados. El President ha intervingut en la taula redona de la visió dels agents públics i ha assegurat que és paper de les institucions públiques “donar confiança i seguretat per atraure inversions productives”.

No obstant, d’altres inversions com les que haurien de vindre de l’Estat, el President del parlament valencià considera que és un tema “totalment relacionat amb el finançament i, més concretament, amb un finançament just que ja hem reivindicat en moltes ocasions des de Les Corts. Sense un finançament just no es poden fer les inversions en infraestructures i en suport de l’economia productiva”.

Segons Morera, “l’any passat les Corts es manifestaren rotundament per una reforma del sistema de finançament autonòmic i en eixe aspecte existix un total consens de tots els grups parlamentaris. Ara depén del Govern Central que se’ns escolte i, principalment, que s’aplique el principi d’igualtat que proclama la Constitució i que no es dóna amb el poble valencià i el tracte que rep de l’administració central de l’Estat”.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here