Les Corts s’apagaran dissabte per “l’hora del Planeta”

0
933

València, 22 de març de 2017 – Les Corts Valencianes s’adhereixen a la campanya de WWF per a celebrar “l’Hora del Planeta 2017”, en el desè aniversari de la campanya global en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant el gest simbòlic d’apagar els llums durant una hora.

L’any 2016 ha estat l’any més càlid registrat des de 1880. I des que va començar aquest segle cada any ha batut el record de temperatura de l’anterior. El canvi climàtic és ja evident en tot el planeta i especialment en regions com l’Àrtic. Però al mateix temps, a la fi de 2016 ha entrat en vigor l’Acord de París contra el canvi climàtic que marca un punt d’inflexió i el començament d’una gran transició global cap a un desenvolupament i una economia neta i baixa en carboni.

Amb el lema “El Planeta primer, que ningú et pare l’Hora del Planeta 2017”, el dissabte 25 de març, de 20.30 a 21.30 hores, el Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes apagarà els llums durant una hora per a mostrar el suport a la campanya internacional.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here