València, 30 de juny de 2017- El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat este matí en l’acte organitzat per Asindown i en el que ha recollit, en nom de la institució, la distinció “Gratia”, amb el que Asindown ha reconegut i agraït el suport d’empreses i entitats públiques que col·laboren amb la inserció sociolaboral de persones amb síndrome de Down.

En el cas de les Corts Valencianes, el parlament participa en el programa Gavina des de l’any 1994 i amb el qual començaren a treballar dos joves: Carolina Siles i Ovidio Montón. Carolina ja està jubilada en l’actualitat però Ovidio, més conegut com a Ovi en tot el parlament, té en l’actualitat 41 anys i des de que tenia 18 treballa en la cambra autonòmica valenciana.

El President de les Corts ha traslladat el gran respecte i estima que tenen tots els treballadors i treballadores de les Corts pels seus companys Ovi i Carolina i un dels moments més emotius ha estat quan Ovi ha lliurat la distinció “Gratia” al President del parlament valencià.

Segons ha declarat Enric Morera, “des de l’any 1994 fins l’actualitat han passat moltes presidències de diferents partits, però el sentiment del parlament valencià i dels grups que el conformen és unànime, volem col·laborar amb Asindown i volem que persones com Ovi o com Carolina s’integren totalment en la societat amb un treball i, bona prova d’això, és que s’han integrat i molt bé i és una gran satisfacció vore com treballen, com saluden, com interaccionen amb els seus companys i com aporten molta alegria i molta humanitat a la institució”.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here