València, 9 de febrer de 2018 – Les Corts Valencianes han rebut hui a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a commemorar el 50è aniversari d’esta importantíssima entitat valenciana. El President de la cambra, Enric Morera, ha volgut reunir hui a l’hemicicle a l’actual president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, als ex presidents de la federació, als directors i directores de les diferents agrupacions artístiques i als presidents i presidentes comarcals per a sumar-se així a les celebració del mig centenari de vida de la gran casa comuna de les societats musicals valencianes.

El President de les Corts ha destacat el poder vertebrador, instructor, cultural i identitari que suposen les societats musicals, “tan presents en tota la geografia valenciana, amb una implantació social tan important i que ha fet que els valencians i valencianes comptem amb un reconeixement internacional de ser una terra de músics”. Per eixe motiu, el President del parlament valencià ha volgut felicitar a la FSMCV “pels seus 50 anys de vida, que són 50 anys d’èxits, de creixement, d’implantació, de defensa de la cultura, de les tradicions i dels nostres valors i desitge que continue esta tasca per molts anys més”.

En l’acte, celebrat a l’hemicicle de les Corts, ha intervingut també el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, qui ha defensat el paper de les societats musicals, que sempre han sabut estar a l’avantguarda, mentre que en representació dels presidents i presidentes comarcals, on s’agrupen totes les societats musicals, ha parlat la presidenta més veterana, Diamar Ramón, qui porta 14 anys al front de la secció comarcal de la Vall de Càrcer.

En la recepció també han participat els directors i directora de la Banda de Dones, de la Jove Banda Simfònica, la Jove Orquestra Simfònica de la federació com també els treballadors i treballadores de l’entitat. També han assistit a la trobada representants de tots els grups parlamentaris de les Corts.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here