València, 15 de maig de 2017 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a la delegació del “Peace Boat”, una iniciativa que viatja pel món per a defensar un planeta lliure d’armes nuclears i les seues conseqüències. Els ambaixadors de la campanya són supervivents i familiars de les bombes atòmiques d’Hiroshima i Nagasaki, els coneguts com hibakusha i que són tot un exemple de la lluita per un món en pau.

En la seua recepció, el President del parlament valencià ha recordat que la setmana passada al ple, les Corts Valencianes donaren el seu suport per unanimitat al tractat per la no proliferació nuclear i a favor d’un món en pau i lliure de tota violència, on impere la democràcia i amb el màxim respecte als Drets Humans.

Morera ha agraït el testimoni que aporten els participants del “Peace Boat” perquè no torne a passar mai més “barbaritats inhumanes i sense raó. No ens ho mereixem ni s’ho mereix ningú i sí que ens mereixem viure a un món millor i, per això, estem totes i tots obligats moralment a treballar per un món en pau”.

Esta és la primera parada que fa el vaixell per la pau en l’Estat espanyol i la primera recepció a terres valencianes ha estat a les Corts.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here