València, 7 de juliol de 2017 – La Biblioteca de Les Corts Valencianes posa en marxa un nou servei de préstec de llibres electrònics per als seus usuaris mitjançant internet https://bibliotecacortsvalencianes.odilotk.es/opac/#indice. Esta iniciativa és pionera en l’àmbit parlamentari autonòmic i, a més a més, és totalment oberta a la ciutadania.
 
Es tracta d’una plataforma de continguts digitals on demanar en préstec llibres electrònics. Permet accedir al catàleg i realitzar el préstec d’obres en format digital per a poder llegir-les en dispositius diferents: tabletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres compatibles amb DRM d’Adobe.

Segons ha puntualitzat el President de les Corts, Enric Morera, “és un servei més que ofereix el parlament a la ciutadania, per a compartir llibres, per facilitar l’accés a publicacions especialitzades que poden ser de gran utilitat per als estudiants perquè es tracta d’una biblioteca oberta les 24 hores del dia”.
 
Per poder utilitzar-lo cal només uns requisits mínims:
Accés a Internet
Enregistrar-se com a usuari / usuària a El meu compte
Si el sistema operatiu del seu PC és Windows, tenir instal·lada l’aplicació Odilo APP per a Windows.
Si el sistema operatiu del seu PC és Mac OS X, tenir instal·lat el programa lector de llibres electrònics Adobe Digital Editions.
Tenir instal·lada l’aplicació mòbil disponible OdiloAPP per a Android, IOS, Windows 8 i 10, Windows Phone.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here