València, 19 de maig de 2018 – Les Corts Valencianes estan executant tres de les quatre actuacions proposades per l’auditoria d’eficiència energètica i només restarà l’estudi per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques al parlament valencià, una proposta que els serveis de la cambra projecten desenvolupar a la recta final de la present legislatura.

Segons han informat des del Servei d’Assistència Tècnica a la Mesa de les Corts, la primera acció de l’auditoria energètica ha estat la substitució de les lluminàries per equips amb tecnologia led, la qual cosa permet un estalvi considerable en consum elèctric i millora la il·luminació d’una forma sensible. Els treballs ja s’han realitzat en tota la zona noble del Palau dels Borja i de la zona de l’hemicicle.

Els treballs de substitució de les lluminàries continuarà al vestíbul i a l’edifici dels grups parlamentaris, mentre que s’està elaborant el projecte per al canvi de la il·luminació de la façana del palau i a continuació s’estudiarà eixa millora per al saló de plens, l’andana, la sala Vinatea i la Sala d’Usos Múltiples.

La següent acció per desenvolupar, en seguiment de l’auditoria energètica, és la millora dels equips de climatització, que suposarà un estalvi al consum però que també ha suposat un estalvi en la inversió prevista, perquè finalment, els treballs de substitució es realitzaran per un import que de menys de la meitat del previst.

Per altra banda, des del Servei d’Assistència Tècnica de les Corts han informat a la Mesa que també es procedirà a optimitzar la potència contractada i, en base a les millores efectuades, s’ajustarà la potència als consums reals. Segons els informes tècnics, la inversió realitzada estarà amortitzada en tres anys i suposarà un estalvi notori en el consum elèctric de les Corts.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here