València, 16 de gener de 2017 – La revista de la University of California Santa Barbara “eHumanista IVITRA”, ha publicat en el seu número 10 la conferència que oferí el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, el passat 3 de novembre de 2016 en la Universitat d’Alacant.

La revista eHumanista és una prestigiosa publicació científica promoguda des del departament d’espanyol i portuguès de la universitat californiana. En la seua secció IVITRA es publiquen articles, estudis i investigacions sobre la cultura, llengua i literatura de la Corona d’Aragó i per això les publicacions respecten els idiomes oficials, per la qual cosa s’ha publicat el text del President Morera en valencià, que és la llengua en la qual va fer la conferència. A més, l’article de presentació al text de la conferència el signen el rector de la Universitat d’Alacant, Vicent Martines i Antonio Cortijo, de la University of California.

A l’enllaç es poden descarregar en pdf els articles del número 10 de la revista eHumanista, on està l’article de presentació i el text íntegre de la conferència del President de Les Corts en la Universitat d’Alacant.

http://www.ehumanista.ucsb.edu/ivitra/volumes/10

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here