València, 14 de desembre de 2017 – Les Corts Valencianes han inaugurat esta vesprada, conjuntament amb la Presidència i la Vicepresidència de la Generalitat, un betlem de tres escenes que està repartit entre el Palau dels Borja, el Palau de Valeriola i el Palau de la Generalitat i que és obra de Pedro Ródenas amb la col·laboració de Betlemgrup.

A la inauguració ha assistit el President de les Corts, Enric Morera, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i les Falleres Majors de València de 2018, entre d’altres personalitats i autoritats.

Concretament, el betlem instal·lat al vestíbul del Palau dels Borja representa l’escena de la fugida a Egipte. Les dimensions de l’escenografia són de quatre metres de llarg per dos d’altura i recrea el temple d’Isis com a simbologia del Palau dels Borja, lloc de reunió i debat per al bé comú, segons l’autor del betlem. També, les lloses en les quals està la Sagrada Família representen el tram de la Via Augusta existent a l’edifici dels grups parlamentaris.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here