València, 21 de juny de 2017 – L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha cedit, de forma indefinida, un expositor amb publicacions de l’entitat i que està ubicat a l’entrada principal de les Corts Valencianes des del passat 25 d’Abril. La institució normativa valenciana va facilitar els llibres perquè s’exposaren al Palau dels Borja amb motiu de la celebració del Dia de les Corts Valencianes i les obres continuaran de manera indefinida al parlament per donar a conèixer a les persones que visiten la cambra autonòmica l’activitat de l’ens normatiu.

En l’expositor de l’AVL a les Corts estan llibres com les actes de les jornades d’onomàstica que celebra la institució com també d’altres trobada per analitzar la presència i ús del valencià en diferents àmbits. L’obra completa de Teodor Llorente en valencià també hi és present, com ho és el corpus toponímic valencià i el manual de documentació administrativa.

Entre d’altres publicacions, destaquen la col·lecció de textos normatius de l’AVL, com ara el Diccionari Ortogràfic i de Pronunciació del Valencià, la Gramàtica Normativa Valenciana, la Gramàtica Valenciana Bàsica i el Diccionari Normatiu Valencià.

Les obres referents a l’ús normatiu de la nostra llengua es completen amb la col·lecció de vocabularis jurídic, nàutic, de futbol, del joc de pilota, d’economia i de la música.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here