València, 22 de desembre de 2016 – Els grups parlamentaris Socialista, Compromís, Podemos-Podem i Ciudadanos acordaren ahir en la Junta de Síndics celebrada després del darrer ple, ordenar el calendari parlamentari per al proper període de sessions, des de gener fins a juliol de 2017.

Entre les mesures preses pels grups està donar agilitat a les tramitacions parlamentàries i, per això, han aprovat que totes les iniciatives presentades no decaiguen i es mantinguen vives per al període de sessions ordinari.

El mes de gener s’ha habilitat per la celebració de comissions parlamentàries i el 9 de gener se celebrarà una Junta de Síndics per aprovar la convocatòria de totes les comissions, entre estes les d’investigació i especial d’estudi i totes aquelles que impliquen participació ciutadana i hagen de tindre un termini per a la presentació d’esmenes.

A banda de les comissions, el mes de gener comptarà amb un ple de les Corts els dies 25 i 26 de gener. Al febrer els plens seran els dies 8, 9, 22 i 23, mentre que la setmana del 13 al 17 s’ha habilitat per a comissions, com també la setmana del 27 de febrer al 3 de març.

Els plens del mes de març seran els dies 8, 9, 29 i 30, mentre que la resta de setmanes l’activitat parlamentària serà per a les diferents comissions. Al mes d’abril els plens seran la primera i la última setmana, mentre que les setmanes centrals del mes seran per a les comissions parlamentàries.

Al mes de maig els plens s’han fixat per als dies 10, 11, 25 i 26, mentre que la resta de setmanes seran per a comissions. En juny les sessions plenàries de les Corts seran els dies 7, 8, 12 i 13 i la resta de setmanes l’activitat serà en comissió parlamentària. El darrer mes del període de sessions serà juliol i en este mes s’ordenaran comissions i un ple per als dies 5 i 6.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here