València, 17 d’octubre de 2018 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, rebrà el proper divendres a les 14 hores a una representació de la plataforma “Per un bon finançament”, formada per una dotzena d’entitats, sindicats i partits polítics amb representació en les Illes Balears. Esta comissió visitarà la ciutat de València divendres per reunir-se amb els seus homòlegs valencians, les organitzacions que promogueren la manifestació l’any passat per un finançament just i que també agrupa a partits polítics, organitzacions sindicals i empresarials, entre d’altres.

A les 14 hores està prevista la recepció al Palau dels Borja, on el President del legislatiu valencià saludarà als components de la plataforma “Per un bon finançament”, just en la setmana que s’ha celebrat en les dependències de la cambra autonòmica una reunió de la comissió mixta Corts-Consell per analitzar el model de finançament autonòmic. Cal recordar que les Corts Valencianes, per unanimitat, han fet declaracions institucionals reclamant un model autonòmic de finançament just per als valencians i valencianes.

A les 17 hores està prevista també una reunió en les Corts entre els components de la delegació balear i representants dels grups parlamentaris.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here