València, 26 de maig de 2017 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, participà ahir en el lliurament dels II Premis a l’Excel·lència, que atorga la Unió Professional de València. Al seu discurs, el President de la cambra autonòmica destacà la importància de guardonar a aquelles persones, entitats o empreses que fan la seua aportació “per fer-nos avançar dia a dia i per demostrar que som un poble gran”.

En este sentit, Morera reconegué al seu discurs que són importants els actes organitzats com els de la Unió Professional de València perquè són “moments de reunió, de germanor, de complicitat, d’intercanvi d’idees i d’opinions i, en especial, és molt important que entitats com la Unió Professional de València atorgue premis, done distincions i reconega el valor que tenim en la nostra societat valenciana. Som un poble honrat, treballador, innovador i tenim valors molt potents. Això és gràcies a gent i entitats com les distingides, com ADEIT, Associació gvSIG, la doctora Anna Lluch i la Fundació Novaterra”.

La Unió Professional de València es fundà a l’any 1993 i formen part d’esta entitat una trentena de col·legis professionals valencians, amb la finalitat de coordinar temes d’interés comú a totes les professions representades a la unió. Des de l’any passat s’atorguen els Premis a l’Excel·lència, amb la finalitat de reconèixer a persones, entitats o empreses que representen els valors professionals.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here