València, 20 de gener de 2017 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit este matí amb la directiva del Col·legi Oficial de Treball Social de València, que ha presentat el seu treball i també iniciatives futures per enfortir els llaços de col·laboració del col·lectiu professional amb la societat.

En este sentit, la Presidenta del Col·legi, Elena Puig, ha informat al President del parlament valencià de la creació d’un grup específic de professionals que, voluntàriament, poden actuar en situacions d’emergències i catàstrofes. Este grup en l’actualitat s’està formant i estudiant les possibilitats d’actuació i, a banda, tenen la intenció d’oferir esta col·laboració al sistema de coordinació d’emergències de la Generalitat, punt en el que treballen ara.

El President de Les Corts considera que la tasca dels treballadors i treballadores socials “és molt important i cal que es visualitze més les seues funcions perquè dia a dia treballen amb l’administració, amb la ciutadania i amb ONG en molts àmbits i sempre tenint a les persones com a referència, la qual cosa és essencial”.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here