València, 2 de novembre de 2018 – Amb la intervenció de la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, començarà la ronda de compareixences dels consellers i conselleres del govern valencià per explicar, departament per departament, el contingut i distribució de partides del Projecte de Llei dels Pressupostos de la Generalitat per a 2019.

La tramitació parlamentària començà el passat dimecres, amb l’entrada del Projecte de Llei a les Corts i ara és el torn de les intervencions dels titulars de les diferents conselleries. Després de la consellera Bravo serà el torn de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, prevista a partir de les 12 hores de hui.

Les compareixences es reprendran dilluns a les 10 hores, amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, a qui li seguirà a les 12 hores la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. Dilluns per la vesprada, a les 16.30 hores, intervindrà en la comissió la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador i la ronda de dilluns 5 la tancarà el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que explicarà la seua proposta de pressupost a partir de les 18.30 hores.

Dimarts 6 de novembre serà el dia per a la resta de compareixences. Començarà a les 10 del matí el conseller de Transparència, Responsabilitat social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz i a les 12 hores ho farà la Vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. La darrera intervenció de membres del Consell en la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes serà la del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here