València, 24 d’octubre de 2016 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha donat la benvinguda als alumnes de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, que han assistit hui a la celebració del Curs de Dret de Parlamentari sota el tema “Constitució de 1978, possibles reformes”. Prèviament, la rectora de la UCH-CEU, Rosa Visiedo i el President de la cambra autonòmica, Enric Morera, han signat el protocol de col·laboració, un document que se signarà amb totes les universitats valencianes on s’impartix Dret i Ciències Polítiques i que participen en esta activitat formativa promoguda des de l’àrea Jurídica de les Corts.

El proper 4 de novembre, serà el torn dels estudiants de la Universitat d’Alacant, que treballaran la reforma del sistema polític representatiu i participatiu. El 7 de novembre seran els alumnes de la Universitat Jaume I de Castelló, els qui escoltaran les reflexions i debatran sobre la reforma del sistema electoral valencià.

El 14 de novembre, el tema serà les relacions parlament i govern i eixa serà la temàtica que treballaran els alumnes de la Universitat Catòlica de València, mentre que els de la Universitat de València assistiran a la seua sessió en les Corts el dia 18 de novembre per a saber què pot fer i què no pot fer un diputat o diputada.

Els alumnes de la Universitat Europea de València tractaran les relacions de la ciutadania amb el parlament, el 28 de novembre i el 2 de desembre serà el torn per a parlar de consensos per a una possible reforma constitucional, que organitza la Universitat Politècnica de València. Tancarà el Curs de Dret Parlamentari la Universitat Miguel Hernández d’Elx el 16 de desembre abordant el nou model d’organització territorial.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here