València, 8 de maig de 2018 – Les Corts Valencianes han recordat el 35è aniversari de les primeres eleccions autonòmiques amb una conferència del professor Vicent Franch i un debat amb els portaveus dels grups parlamentaris, qui han parlat sobre l’evolució de la cambra valenciana des de 1983 fins l’actualitat.

El President de les Corts, Enric Morera, ha estat l’encarregar d’obrir la jornada i de donar pas a la conferència del professor Franch, qui ha fet un repàs de la situació social i política prèvia que donà pas a les Corts de 1983 i a l’Estatut d’Autonomia, com el desenvolupament de les competències de l’autogovern valencià.

La jornada de commemoració del 35 aniversari de les eleccions autonòmiques ha conclòs amb un debat amb els cinc portaveus dels grups parlamentaris, evidenciant la pluralitat existent en la societat valenciana després de més de tres dècades d’eixes votacions que permeteren constituir les primeres Corts Valencianes de la democràcia actual. El debat l’ha moderat l’ex Presidente de la cambra, Hèctor Villalba.

Esta noticia también está disponible en: Castellano

DEIXAR UN COMENTARI

Escribe tu comentario
Please enter your name here