Saluda President

Benvingudes i benvinguts a inforcorts.net, la pàgina des de la qual volem compartir tota la informació de les Corts per apropar la institució a la ciutadania i a les xarxes socials. Des d’este espai podeu accedir a les notícies diàries que publiquem des del parlament, les podeu compartir, comentar i, d’una forma més dinàmica, podeu també accedir als vídeos en directe o gravats.

Amb infocorts.net volem arribar d’una forma més directa i clara, aprofitant l’interessant món de les xarxes socials. El treball que desenvolupen les Corts Valencianes és importantíssim i cal que arribe a la ciutadania i que la societat conega de primera mà tot allò que fem, que aprovem, que proposem per a millorar el dia a dia dels valencians i valencianes. Eixa és la pretensió d’esta nova pàgina web, sense deixar de costat la pàgina institucional, www.cortsvalencianes.es, on es continuen publicant els anuncis oficials, les ofertes de treballs, el Butlletí Oficial de les Corts, els diaris de sessions del ple i de les comissions i les iniciatives parlamentàries.

Dins de les novetats, hem incorporat un canal Telegram, mitjançant el qual podeu rebre avisos i notificacions de les Corts directament al vostre telèfon mòbil. També oferim un servei de newsletter, amb el qual vos arribaran setmanalment les notícies més destacades que hem publicat a la web.

Esperem i desitgem que infocorts.net vos siga de molta utilitat per conèixer més i millor les Corts, el parlament del poble valencià.

Enric Morera i Català
President de les Corts Valencianes

@enricmorera
Facebook.com/enricmorera

Esta noticia también está disponible en: Castellano